Home » Gallery » Çifuti revolucionar Gavrilo u arrestue nga policia në momentin pas vdekjes nga plagosja e kryeprincit Ferdinand dhe gruas tij

Çifuti revolucionar Gavrilo u arrestue nga policia në momentin pas vdekjes nga plagosja e kryeprincit Ferdinand dhe gruas tij