Home » Gallery » Anija Sibilla qe fundosi Anijen Kater I Rades plot me shqiptare emigrante dhe ku u mbyten 86 shqiptare ne 28 Mars 1997

Anija Sibilla qe fundosi Anijen Kater I Rades plot me shqiptare emigrante dhe ku u mbyten 86 shqiptare ne 28 Mars 1997