Faqet më të mira shqiptare nga Shqipëria.Com

Print Friendly, PDF & Email

Lexuar 7676
Portali më i madh shqiptar Shqiperia.Com po punon mbi një projekt informatik ku webmasterat shqiptar mund të shohin rezultatet e punës së tyre në bazë të disa përllogaritjeve algoritmike(API) të cilat ndihmojnë për ti dhënë vizitorit faqen shqiptare më të pasur dhe serioze në internet.

Klikoni këtu dhe do gjeni “Renditja e faqeve  dhe e domaineve më të mirë shqiptar”

Për më shumë ju sjellim shpjegime mbi këtë sistem vlerësimesh nga vetë portali në fjalë:

Kjo faqe shërben si shpjegues për disa nga termat e përdorur tek Seksioni Renditja e Faqeve më të mira shqiptare

SeoMoz Page Authority
Parashikon potencialin e vleresimit te kesaj faqeje (psh index.php) në makinat e kërkimit sipas një kombinimi të linkeve që adresojnë këtë faqe. Funksionon mbi një shkallë logaritmike, me pak fjalë, të kalosh nga PageAuthority 1-2 është më e vështirë se 2-3 e me rradhë.

SeoMoz Domain Authority
Parashikon potencialin e vlerësimit të këtij domaini në makinat e kërkimit. Duhet patur kujdes pasi në rastin e sub-domaineve, renditja bëhet për domainin kryesor dhe jo për subdomainin në veçanti. Shkalla e llogaritjes është logaritmike.

Total Links
Numri total i linkeve që lidhin në këtë faqe duke përfshirë linket me rel=nofollow

Armand Brahaj/Shqiperi.Com

Urojme suksese në këtë projekt.
Proletari.Com

Lexoni më shumë nga kjo kategori

Shpërndaje

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10/06/2010. Filed under Shke-Tek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Komento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.