Permbajtja e Kushtetutes se Republikes se Shqiperise

Print Friendly, PDF & Email

Lexuar 5447

PËRMBAJTJA E KUSHTETUTËS SË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË


– Pjesa 1: Parime themelore
– Pjesa 2: Lirite dhe te drejtat vetjake
– Pjesa 3: Lirite dhe te drejtat politike
– Pjesa 4: Lirite dhe te drejtat ekonomike, sociale dhe kulturore
– Pjesa 5: Objektivat Sociale
– Pjesa 6: Avokati Popullit
– Pjesa 7: Kuvendi Zgjedhja dhe Afati
– Pjesa 8: Deputetet
– Pjesa 9: Organinizimi dhe funksionimi kuvendit
– Pjesa 10: Procesi Ligjvenes
– Pjesa 11: Presidenti i Republikes
– Pjesa 12: Keshilli Ministrave
– Pjesa 13: Qeverisja Vendore
– Pjesa 14: Aktet Normative
– Pjesa 15: Marreveshjet Nderkombetare
– Pjesa 16: Gjykata Kushtetuese
– Pjesa 17: Gjykatat
– Pjesa 18: Prokuroria
– Pjesa 19: Referendumi
– Pjesa 20: Komisioni Qendror i Zgjedhjeve
– Pjesa 21: Financat Publike
– Pjesa 22: Kontrolli i Larte i Shtetit
– Pjesa 23: Forcat e Armatosura
– Pjesa 24: Masat e Jashtezakonshme
– Pjesa 25: Rishikimi i Kushtetutes
– Pjesa 26: Dispozita Kalimte dhe te fundit

Lexoni më shumë nga kjo kategori

Shpërndaje

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 09/05/2010. Filed under Kushtetuta e Shqiperise. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Komento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.