Testi tibetian që ju ndihmon të zbuloni personalitetin tuaj me vetëm 3 pyetje

Print Friendly, PDF & Email

Lexuar 2140
Një test i thjeshtë personaliteti, i quajtur Test tibetian zbulon vetëm me 3 pyetje, si ndiheni  dhe si janë marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Murgjit tibetianë njihen në të gjithë botën për mençurinë e tyre. Zbuloni nëse ky test mund të zbulojë diçka rreth personalitetit tuaj që ende nuk e dinit.

1) Vendosni kafshët sipas renditjes

Kërkesa e parë për këtë test personaliteti është shumë e thjeshtë. Imagjinoni të keni këto 5 kafshë para jush dhe t’i rradhitni ato sipas preferencave tuaja, pa menduar shumë për këtë. Shkruani renditjen tuaj dhe mbajeni mënjanë.

 • lopë
 • tigër
 • kec
 • kalë
 • derr

2) Përshkrimi me mbiemra

Për secilën nga pikat e mëposhtme tregoni mbiemrat që dëshironi të përshkruani dhe shënoni në një fletë për t’i kujtuar ato.

 • qen
 • mace
 • mi
 • filxhan kafeje
 • det

3) Ngjyrosni ngjyrat dhe njerëzit

Secila prej ngjyrave në vijim shoqëron një person të rëndësishëm në jetën tuaj. Shikoni çdo ngjyrë dhe caktoni atë tek personi që preferoni.

 • i verdhë
 • portokall
 • i kuq
 • e bardhë
 • e gjelbër

……………………

Interpretoni përgjigjet tuaja

Shikoni këto lista për të interpretuar përgjigjet tuaja në testin tibetian të personalitetit.

1) Rendi i kafshëve përfaqëson përparësitë tuaja në jetë

 • Lopa : Ai përfaqëson karrierën tuaj profesionale
 • Tigri : Përfaqëson egon tuaj dhe krenarinë
 • Keci : përfaqëson personin që e doni
 • Kali : përfaqëson familjen tuaj
 • Derri : përfaqëson para dhe mallra materiale

2) Mbiemrat që keni zgjedhur lidhen me aspekte të ndryshme të jetës suaj

 • Përshkrimi i qenit përfaqëson personalitetin tuaj
 • Përshkrimi i maces përputhet me personalitetin e partnerit
 • Përshkrimi i miut është personaliteti i armiqve tuaj
 • Përshkrimi i filxhanit  kafesë është interpretimi juaj i seksit dhe i pasionit
 • Përshkrimi i detit përfaqëson atë që mendoni për jetën tuaj

3) Çdo ngjyrë tregon atë që përfaqëson personi për ju

 • Verdhë : Është një person që ka lënë shumë gjurmë në jetën tuaj
 • Portokalli : Është një mik i vërtetë, një person i besuar
 • Kuqe : Është një person që dëshironi ose admiron
 • Bardhë : Është shpirti juaj binjak ose dikush me të cilin identifikoheni
 • Gjelbër : Është një person që ju jep shumë energji ose ju qetëson kur keni nevojë për të

A jeni dakord me rezultatet e testit?

Lexoni më shumë nga kjo kategori

Shpërndaje

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30/11/2017. Filed under Ndjenja. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Komento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.